neděle 3. února 2013

Seriálový maniak - 5


Už dloooho jsem nepublikovala žádný článek o seriálech, na které teď koukám. Tímto to tedy napravuji ;) 

Na doporučení kamarádky jsem se začala dívat na Hru o trůny. Vůbec jsem nevěděla, co od toho čekat. Slyšela jsem jen, že je to pořádný ,,nářez,,. Když jsem si pustila první díl, trochu mě překvapila brutalita a otevřené milostné i méně milostné scény. Příběh je zasazený do fiktivního světa Západozemí, je je území rozdělené na několik panství pod hlavou jednoho jediného krále.  Já - starý blázen do historie - si docela smlsne na zámcích, kostýmech, rodech... ale s každou chvílí zjišťujeme, že seriál má v podtextu i magii a nadpřirozeno. Nedá se zcela určit, kdo je hlavní postavou, protože linii děje drží hned několik příběhů. Ale mezi hlavní aktéry patří rody se zvířetem Lva, Draka, Vlka a Jelena. 
 


Na Hru o trůny jsem se začala dívat tento týden, myslím, že jsem začala v pondělí a už jsem u konce druhé řady. Série má deset dílů, takže to jde docela rychle zkouknout. Třetí řada začne 31. 3 . 2013. Samé trojky ;) 

Hra o trůny je natočený seriál na motivy bestselleru George R. R. Martina. Seriál z produkce HBO získal cenu Emmy a Zlatý Globus. Wow :D



Dále jsem se začala dívat na Super drbnu, já vím, AŽ teď  :D Ale chytla mě hned od prvního dílu. Je to fakt dobrý a líbí se mi, že když se koukám na různý nadpřirozeno, tady se můžu dočkat akorát divoké bitky mezi klukama nebo holkama, které se snaží té druhé vypíchnout oči nalakovanýma nehtama :D Někdy bych si chtěla přečíst i knížky ;) 

A jako tradičně zůstávám u Upířích deníků, kdy mi už Elena začíná jít na nervy... do teď měla Damona i Stefana a když má jenom jednoho z nich, tak je z toho zničená. Oh, ten svět je tak krutý, Eleno. Lovci duchů jsou stále super. I když ta šestá série docela byla propadák vůči ostatním sériím. Líbí se mi, jak se Sam s Deanem změnili od první až po tu osmou sérii. Musím si jen dokouknout asi poslední 4 díly a jsem na čekací cestě, kdy budu muset čekat celý týden možná i dýl na jeden jediný díl, ááá.

Tak, to je zatím vše, dámy a pánové. A co teď sledujete vy? Na jaký seriál netrpělivě čekáte třeba týden nebo smlsnete třeba pět dílů za jeden den? ;)

4 komentáře:

  1. Hra o trůny je super seriál a je dost nepředvídatelný. Vždy jsem si oblíbila nějakou postavu a ona za chvíli umřela :D
    Super drbnu jsem neviděla už dlouho, po nějaké době mě to totiž přestalo bavit a už mě to nechytlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Na Gossip girl jsem nekoukala nikdy, ale kamarádky se o ní ve škole jeden čas neustále bavily :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Hra o trůny každý chválí, ale já se do toho pořád nechci pustit, nějak mě to nechytá :D Gossip Girl...bože, je to skvělý seriál ;) Upíří deníky, souhlasím:)) Lovci duchů jsem začala sledovat a je to super... ;))

    OdpovědětVymazat
  4. Anette - To mi povídej, když tam umřela jedna postava, myslela jsem, že se zblázním :D Vážně? to mi ani neříkej, začíná se mi to fakt líbit, nesnáším, když oblíbený seriál jde po chvíli do kytek :/ :D

    Kay - Taky to zkus, třeba tě to taky chytne ;) Takové holčičí a přesto koukatelný :D

    Sára - Taky chválím a doporučuju, i když po prvím dílu to byl docela šok :D Jé, tak to se skvěle shodujeme :D Lovci duchů jsou moje srdcovka ;)

    OdpovědětVymazat