sobota 5. května 2012

Změna!

To koukáte co? Ano, ano... Haiska z AFR už konečně se sebou začíná něco dělat :D A plánuji toho pro vás mnohem víc. V budoucím týdnu se těšte na příspěvek, kde vás seznámím s novými příspěvky, které s květnem započnou. Chtěla jsem to stihnout do 1. máje, ale když není čas, tak není čas. Dále ( protože je květen prostě úžasný měsíc, kdy mám narozky) se můžete těšit na nějakou tu soutěž...protože soutěží není nikdy dost! No ne? 

Je možné, že se tu pár věcí bude motat, než všechno poupravím a hezky zavedu. Ale mám opravdovou radost, že jsem s blogem začala něco dělat, protože vím, jak to teď se mnou a s blogem vypadá. Co myslíte? Je nový vzhled blogu hezký? Mě přijde takový víc upravenější, ale na druhou stranu se se mi bude po těch krásných barvičkách stýskat ;) 

Jinak co s knižním světem? Nyní čtu Splynutí od Maggie Stiefvater a co mě tam opravdu baví je Isabel s Colem, Grace mi přijde hrozně nesympatická. Přečetla jsem na tuto knihu plno rozpoluplných recenzí a plno z vás si myslí, že je to konec na nic, tak uvidíme, chybí mi 150 stránek, což bych měla mít za chvíli hotové a hned vám dám vědět. A stojí přede mnou hrozné rozhodnutí ;) Nevím jestli si mám koupit Železného krále, Rudá jako rubín nebo si počkat na Divergenci... ksakru, proč toho musí vycházet tolik? Samozřejmě jsem ráda, ale někdy bych si přála, abych si uměla vykouzlit pěkně plnou peněženku. 

Rozjeli se dva Májové hopy, které pořádá Syki z Knižního doupětě a Jane z Jane´s books Takže kdo si ještě nezasoutěžil, tak šup, čas je už jenom do 15. května. 

Docela teď koukám, jak se český knižní trh zvedl. Briggs, Paolini... proč musím bydlet takovou štreku od Prahy?! A nejlepší bylo, že jsem 17. května měla na tu Patricii jet, ale až dnes u Syki jsem viděla, že 17. května je autogramiáda jen v Brně a ne v Praze a 18. května už můj odvoz nemůže, takže zase odstrouhám :D

A knihy co vycházejí v květnu? Moji favoriti ->






 Samozřejmě vychází o mnoho víc titulů, tyhle bych ovšem co nejraději uvítala v mé knihovničce, kde je pořád místo. Nevím proč, ale obálka u Závisti mě trochu děsí, jakákoliv holka s dlouhými vlasy je pro mě Samara z hororu Kruh :D


7 komentářů:

  1. Myslím, že změna vzhledu je moc pěkná. Tedy, nový vzhled se mi líbí. Rudou jako rubín jsem nečetla, Železného krále ano, i Divergenci (nově i v češtině). Takže pokud ti můžu nějak poradit, určitě si počkej na Divergenci, nebudeš litovat :)

    btw jestli chceš udělat nový buttonek k novému vzhledu, ozvi se mi na maila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ten nový vzhle se ti povedl!:))
    Jinak, já se v květnu se nejvíc těším na Divergenci, Polibek pro Annu a Dceru kostí a dýmu.:)
    Kelsí

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný nový vzhled. S autogramiádami je to pravda, taky bydlím dál od Prahy, takže je to docela problém...

    OdpovědětVymazat
  4. Ten vzhled je moc hezkej, teda na můj vkus trochu usedlej ale moc poved se ti ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Syki - To by bylo opravdu skvělé. Myslím, že si stejně všechny knížky pak koupím :D Ale Divergence bude 21. května moje! :D
    Kelsí - Děkuju, ono pořád vychází tolik hezkých knížek, že člověk neví kterou dřív ;)
    Martin - Děkuju ;) Hold nemáme štěstí,ale kdo si počká, ten se dočká! Doufám ;)
    Paži - Děkuju, taky si pořád zvykám na ty barvy ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Nový vzhled se mi velmi líbí, akorát si budu muset zvyknout na menu na levé straně. :)
    Taky mám dilema, co za knížky si koupit, protože toho vychází opravdu hodně a kéžby můj obnos v peněžence byl o několik nul honosnější, ale já asi počkám na Divergenci, protože jsem četla hodně nadšených recenzí a i anotace mi přišla zajímavá. :)

    OdpovědětVymazat
  7. To mi povídej :D Taky si musím zvyknout na levou stranu, protože u tohodle vzhledu pravé menu nejde :( Taky jsem četla hodně kladného, takže určitě si ji bude muset koupit ;) I když moje peněženka naříká anorexií :D

    OdpovědětVymazat