neděle 6. května 2012

Posuď knihu podle obalu - 46

Toto meme je pořádané kažkou neděli Syki z knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku. Českou nebo originál? Na tom nezáleží, hlavní je, aby jste popsali obálku. Proč se Vám líbí nebo nelíbí, co Vás zaujalo... Více informací tady.
 
 
 


Závist
 
Gregg Olsen
 
Vyjde v květnu!








Anotace - 
Noc, kdy Katelyn zemřela, se stalo cosi, co všechno změnilo. Zlo má nejrůznější příchutě. Někdy je hořké, jindy ošidně sladké. Katelyn zjistila den své smrti. V jeden okamžik byla deprimovaným teenagerem a zároveň ztratila život. A pak... ležela na stole z nerezové oceli, oči skleněné, tělo studené, a byla opravdu, ale opravdu mrtvá. 

Nebudu si tady nic namlouvat. Ta obálka je skvělá. Nebo aspoň pro mě je. Nějaký grafický desinger se opravdu vyšvihl, když se dal do práce této obálky. Líbí se mi totiž, jak zakomponoval zelenou místnost s dívkou čímž vytvořil opravdu dobré kontrasty. Tajemná nebezpečná místnost a dívka ležící ve vaně. Je také ale dost možné, že se ta vana myslí jako rakev, tady by pak šel můj příklad s kontrasty do kytek. A pořád se nemůžu zbavit dojmu, že ve vaně leží Samara! 



1 komentář: