neděle 21. srpna 2011

Posuď knihu podle obalu - 11




 Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,...




Prokletý maturiťák od party spisovatelů jako jsou Stephenie Meyer, Meg Cabot, Kim Harrison, Jaffe Michele a Lauren Myracle

 Kniha vyjde 19. září






 




Anotace-
Když se holka chystá na maturitní ples, je s tím pokaždé spousta starostí. Musí sehnat šaty a boty, aby byla co nejhezčí nebo aspoň co nejoriginálnější. Musí zajít ke kadeřníkovi a vymyslet parádní účes. A nakonec je nutné sehnat to, s čím je obvykle největší problém – správného kluka. Ono totiž nejde být hvězdou plesu, když má člověk vedle sebe toho největšího losera z celé školy!
Ne, na tak důležitou událost, jako je maturiťák, je nutné si obstarat přinejmenším slušný doprovod. Ten kluk nemusí být nutně nejkrásnější, ale měl by být aspoň zajímavý a zábavný. A pochopitelně se vám musí vyrovnat vlastnostmi a schopnostmi, abyste vytvořili správný pár – protože o to přece jde, že ano?
To poslední platí zejména pro případ, že máte nadpřirozené schopnosti jako Mary. Nebo když toužíte po někom, kdo vás pořád tak nějak přehlíží, a proto si musíte pomoci kouzly. Nikdo nechce dopadnout jako Madison, která zvolila špatně, zaplatila za to životem a teď se snaží uniknout temné magii svého tanečníka… Zkrátka a dobře, najít správného partnera je démonicky těžké, ale naprosto nezbytné, protože v opačném případě vás čeká… prokletý maturiťák!



  Když jsem slyšela, že se tato kniha bude překládat, skákala jsem nadšením. Opravdu moc jsem si ji chtěla přečíst, ale po uveřejnění českého coveru to byl docela šok. Když to vezmu kolem a kolem tak to není tak špatný cover. Na komiksy!
 Vážně si myslím, že to patří na nějaký druh komiksu a ne na knihu, ve které se bude pojednávat o magii nebo snaze přežít Maturák. I když na dětské komiksy by asi nedali takovouto dvojici. Ale musíte přiznat, že to vypadá jako dvojice hořících pochodní.
 Originál je jednoduchý, ale přesto je hezký a dává knize romantický nádech. Zajímalo by mě, co je romantického na těch postavách tam nahoře ;)

Ale třeba to ve skutečnosti bude vypadat lépe, než na obrázcích.




 Tady jsou další dvě knihy, co navazují na tuto sérii autorů -




















Žádné komentáře:

Okomentovat