středa 3. dubna 2013

Waiting on Wednesday - 17

Waiting on Wednesday od Jill z blogu Breaking of the Spine. Cílem je vybrat si knihu, kterou chcete přečíst. Je jedno jestli má teprve vyjít nebo už vyšla nebo jestli je česká či americká.
 


  
Jed, Temné vody
 
 

Fiona Paul 



Duben 2013, Egmont





 
Anotace - 
Tajemství mohou být mocná a smrtelně nebezpečná - jako jed. Cassandra Caravellová patří v renesančních Benátkách ke společenské elitě. Má všechno, co si jen dívka může přát: elegantní šaty, třpytivé klenoty, pozvánky na ty nejlepší večírky a hezkého bohatého snoubence. Touží však po něčem jiném. Od smrti svých rodičů se cítí jako v pasti, sama ve městě zbudovaném na mořské laguně, kde temný labyrint vodních kanálů šeptá o útěku. Potom však Cassandra narazí na mrtvé tělo ženy s vyrytým krvavým X a je postupně vtažena do nebezpečného světa tajných společenství, kurtizán a zabijáků. Navíc zjistí, že se zamilovala do Falka, chudého malíře se svůdným úsměvem… a zvykem dostávat se do potíží. Stále však zbývá vypátrat vraha mrtvé ženy. Najde ho Cassandra dřív, než najde on ji? A zůstane věrná svému snoubenci, nebo podlehne citům k Falkovi, které se jí začínají vymykat z kontroly?
 
Book trailer 
 
 Samotné video ukazuje, že ta knížka v sobě uchovává nadějné počtení. Navíc se mi moc líbí obálka, která s videem ladí. A trochu mi připomíná Krvavý karneval od De La Cruz... A když k obálce a traileru připočítáte Benátky.... jen doufám, že to autorka s tou láskou moc nepřežene.
 
 
 

2 komentáře:

  1. Tahle kniha mě taky velice zaujala.. ale když jsem viděla v knihkupectví tu cenu, myslela jsem, že dostanu infarkt! počkám si na nějaký recenze a pak posoudím, jestli to za to vůbec stojí..

    OdpovědětVymazat