úterý 26. března 2013

Waiting on Wednesday - 17

Waiting on Wednesday od Jill z blogu Breaking of the Spine. Cílem je vybrat si knihu, kterou chcete přečíst. Je jedno jestli má teprve vyjít nebo už vyšla nebo jestli je česká či americká

 
 
Cesta věčnou no


Veronica Rossi 


květen 2013, Knižní klub








Anotace -
Od chvíle, kdy se Árie dozvěděla o smrti své matky, uplynulo už několik měsíců. I Perry už je nějakou dobu Krvepánem a dívka o něm nemá žádné zprávy. Nyní se však mají znovu setkat. Po tomto okamžiku oba nesmírně touží, a skutečně jsou naplněna všechna jejich očekávání. Tedy aspoň zpočátku. Bývalá Osadnice však není Perryho druhy přijata nijak laskavě a kmen se začíná bouřit. Éter bouří každým dnem víc a víc a jediným příslibem bezpečí je Poklidná modř. Je však tento bezpečný přístav skutečný?
Book Trailer


První díl mě opravdu dostal a na druhý se opravdu těším! Abych pravdu řekla, tak fakt, že se změnila obálka mě ani tolik neštve. Samozřejmě, že by se mi líbila ta originál, ale beru v potaz, že nakladatelství nechalo hlavní znaky a celkově beru tuhle obálku za vydařenou. A hlavní je, co je uvnitř, ne? A tam na mě čeká dobrodružství s Perrym!!!

3 komentáře:

  1. Az se dostanu k prvnimu dilu a bude se mi libit, poridim si i tento :-)

    OdpovědětVymazat
  2. E_V_E - Přesně!!!!! :D :D

    Monn Jordon - Knížka by se ti mohla líbit, má originální nápad ;) Já si tedy určitě pořídím i druhý díl ;) :D

    OdpovědětVymazat