neděle 2. prosince 2012

Vánoční čas na AFR



 1. Advent na AFR

9650_467535359964739_1612289436_n_largeAno, Vánoce se blíží a teď už konečně můžu prozradit ( tedy jestli jste si toho nevšimli do teď ) jaký jsem do nich blázen. Mám to už vlastně povolené, protože dnes je první advent a zapaluje se první svíčka. Zapalujete? My ano, máme červeno zlatý věnec, který si už několikátým rokem vyrábíme. Vlastně celkově naše domácnost je do takové červeno-zlaté. Nakonec bude i takový stromeček, ale to už několik týdnů předháním. Ale to mluvím jen o dolním patře našeho domu. V druhém patře máme se starší sestrou stromeček modro-stříbrný. Děláme si srandu, že je to modro-bílá ( jako barvy Plzeňského hokejového týmu Indinánů ;)) Sem si dáváme dárky, které už máme zabalené a pak je na den 24. prosince ,,Ježíšek,, ( čtěte mamina) přesune pod hlavní stromeček do obýváku.

Tumblr_mecgz5oew71qd7oh5o1_500_largeJediné, co ještě v našem domě není vyzdobené je můj pokoj. No vážně! Jaká jsem ale ostuda! Kvůli škole se vždycky vrátím domů a jsem totálně mrtvá, takže se svalím na postel a o ničem nevím. Teď u nás na Domažlicku po dva dny poletoval sníh ... není to krása? Když dáte stranou pozdější kašovitou břečku, tak jo :D Také jsou tu ale Čerti. Už několik let chodíme s partou a strašíme malé děti :D Chcete fotku? 

Dnes se u nás ve městě rozsvěcuje Vánoční stromeček a hádejte jakou má barvu? Modro-bílý :D Prodává se tu svařák a školní sbor zpívá koledy. Je to pěkná atmosféra. Kéž by lidé k sobě byli tak hodní i přes rok.

Rozhodla jsem se, že díky adventům vám budu pomocí těchto článků přibližovat moje Vánoce, budu se vždy snažit vyfotit nějaké fotky. Doufám, že Vám nebude vadit, že AFR se teď promění na Vánočně recenzovní blog :D a nebo tak nějak. Může se stát, že i během týdne se tu ukážou příspěvky s Vánoční tématikou, protože toho mám dost naplánováno ;) Jo Vánoce, ty jsou moje!!! :D

A s tím, že je dnes tedy 1. advent a s ním jsem nahodila zimní kabátek ;) Co na něj říkáte?

2 komentáře:

  1. Vyzerá to tu skvele 8) My zapalujeme sviečky až keď máme dekoráciu v byte, ktorú musím doniesť z pivnice 8D Takže dnes ešte nezapálime, ale najbližšie už budeme vyzdobovať aj my 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc ;) Až po chvíli mě trklo, co je pivnice :D U nás už je vyzdobeno tak týden, nějak jsme mamku překecali, aby to bylo dřív :D

    OdpovědětVymazat