neděle 25. listopadu 2012

Posuď knihu podle obalu - 63

Toto meme je pořádané kažkou neděli Syki z knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku. Českou nebo originál? Na tom nezáleží, hlavní je, aby jste popsali obálku. Proč se Vám líbí nebo nelíbí, co Vás zaujalo... Více informací tady
 
 
http://www.cooboo.cz/storage/images/800x600/2461.jpg 
 
 
 Monster High 4,
 Příšerná parta je zpět

 Lisi Harrosonová

Leden 2013, CooBoo
 
 
 
 
 
 
 
 
 Anotace -
SOVáci jsou volní a Drakulaura s pýchou cení svoje tesáky. Ale její táta, slovutný pan D., ji poctí návštěvou a pak jde všechno z kopce. Ale Lala se nehodlá vzdát, a tak když se dozví o fantastické soutěži, ve které vítězná škola získá špičákovou šanci v mezinárodní kampani, rozhodne se do toho pořádně zakousnout. Z obyčejné šarvátky otec versus dcera se vyvine bitva o Salem a všechny studenty. SOVáky i normáky. A jak to dopadne? Přečtěte si to!
 
Na tuhle knihu jsem docela dost zvědavá, teda, na to, že jsem ještě nezačala třetí díl... :D Ale máme posuzovat obálku, takže... obálka mi přijde jedna z nějhezčích v téhle sérii. Myslím, že desingeři si na ní hezky mákli. Tento díl bude patřit hlavně DracuLauře, upírce. Její nejoblíbenější barvy je černá s růžovou + ta krajka = bomba! Lebka s netopýřími  křídly a zuby, také povedené.

1 komentář:

  1. táto obálka je veľmi pekná - tá ružová v kombinácii s čiernou ma hneď uchvátila 8)

    OdpovědětVymazat