sobota 27. října 2012

On my wishlist - 41


Jde o sobotní meme pořádané Book Chick city. Cílem je uveřejnit několik knih, které si přeješ pořídit.
 
 

Kromě prvního titulu jsem sem hodila docela už starší knihy. No starší... k hromadě knih, co v této době vychází už jsou skutečně starší, ale to odbočuji. Proč jsem si je vybrala? Tak první knihu - Mezi láskou a smrtí - jsem si vybrala hlavně kvůli autorce. Četla jsem většinou kladné recenze a obálka je také hezká. Co víc si od knihy přát? Nevím, jak ostatním, ale mě se hrozně moc líbí česká verze Cinder. Fialovou barvou si u mě obálka ještě víc polepšila a já jsem opravdu moc zvědavá, co tahle knížka schovává za hezkou obálkou ;) A Tygrovo prokletí jsem si vybrala kvůli recenzím, které mě hodně oslovily.
 

3 komentáře:

  1. Tu Meg mám doma, ale pořád ještě jsem se nedokopala k přečtení :D Po Cinder toužím už dloooouho, ale Tygrovo prokletí si po všech těch dvou a trojhvězdičkových recenzích kupovat nebudu zcela určitě. Ovšem, kdyby byla možnost je sehnat jinak, hádám bych si je přečetla... :)
    Pěkný výběr^^

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Tak Meg závidím!! :D Asi jsme každá četly jiné recenze, já četla vcelku pozitivní :D :D Kdyby jen těch knížek nevycházelo tolika ( zase bych si ztěžovala, že jich je ale málo :D ) A děkuju ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Cinder aj Tigrovu kliatbu určite! 8)

    OdpovědětVymazat