neděle 9. září 2012

Posuď knihu podle obalu - 57

Toto meme je pořádané kažkou neděli Syki z knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku. Českou nebo originál? Na tom nezáleží, hlavní je, aby jste popsali obálku. Proč se Vám líbí nebo nelíbí, co Vás zaujalo... Více informací tady

 
 
 
 Čarodějka 

Blanka Jehlíková


 
 Září 2012, Deus
 
 
 
 
 
 
Anotace - 
 Kouzla z Prahy nezmizela jen proto, že po ulicích jezdí auta. Křišťálovou kouli nenahradí sebechytřejší mobil, a když vám začne vyhrožovat duch mrtvého manžela, musíte hledat pomoc u čarodějnice. Čarodějnice Johana už nebydlí v chatrči za hradbami, žije v krásném bytě na Starém Městě, ale lektvary dokáže uvařit stejně účinné jako její předchůdkyně. Pomocí kouzel se pomstila zlodějům, co jí vybílili byt, vyléčila alkoholika, rodičům našla ztracenou dceru a policii pomohla chytit vraha dítěte. Jenže nic na světě není zadarmo. Jednoho pozdního večera nastoupila do autobusu plného oživlých mrtvol, aby tou jízdou vyrovnala účty. Buď vystoupí s povolením provozovat živnost čarodějnice několik dalších let, nebo cestu nepřežije a už ji nikdo nikdy neuvidí.
 
První co mě na obálce zaujalo byla samozřejmě žena ve horní polovině coveru. Vypadá velice tajemně a tak nějak... čarodějnicky :D Jde vidět, že je počítačově upravená, proto se mi moc nelíbí, že oheň v dolní polovině je opravdický, jako na fotce, a tím se to docela tříská. Dále také nevím, jestli bych použila bílou barvu u jména autorky, ale celkový pohled je hezký a navíc mě moc zaujala anotace ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat