úterý 31. července 2012

Seriálový maniak - 2


Mnoho z nás sleduje plno seriálů, kterým byla předlohou kniha. Teď jsem se díky tomu rozkoukala na plno seriálů, které se mi mezi sebou pletou a tak jsem se rozhodla zapisovat si, kolik nebo co jsem za daný měsíc stihla shlédnout a podělit se s vámi o mé dojmy. 
 
Toto je dvojčlánek za měsíc červen a červenec ;) 

Ze začátku června jsem ještě sledovala na televizi Nova Upíří deníky, ale s postupujícím časem už mě děj začal nudit ... čím to bylo, tak to nevím, ale rozhodně se mi líbí víc Upíří deníky na počítačové obrazovce s titulky a s hlasy herců. Rozhodla jsem se tedy, že se na TVD přestanu dívat a když se mi posteskne po Stefanovi, Damonovi a Eleně, tak se na to juknu v počítači.

Také jsem se začala dívat na seriál Lying games, kde si nově nalezené sestry Emma a Sutton prohodí role, aby Sutton mohla najít jejich pravou biologickou matku. Mezitím však musí Emma nahradit Sutton u ní doma. A to nám přihraje plno zábavných scének, ale i poznání že rodina je někdy opravdu důležitá. S postupem času, kdy dívky hrají role se ale začnou dít věci, o kterých neměly ani tušení ... 
 
Seriál mi svým způsobem připomínal  Roztomilé malé lhářky. Zatímco v Lying games se snaží, aby nikdo neprokouknul, že si sestry prohodily role, tak v RML se snažili, aby nikdo nezjistil jejich tajemství. Všude samé tajemství a k tomu jde přeci jen o něco víc než o ně ... 
 
A když už jsme u těch lhářek ... začala jsem se dívat na druhou sérii, ale ta už mě tolik nezaujala jako ta první, takže nevím, jak dlouho mi bude trvat než se prokoušu tím nezáživným a zase se to rozjede. Ale zatím u mě tento seriál stojí na zmrzlém bodě. 
 
Na tento seriál jsem se chtěla dívat hlavně proto, že se už připravuje knižní české vydání s názvem Hra lží. Myslím, že vyjde v září a není se čemu divit, že mi to připomíná lhářky, když to je od té samé autorky. Co se mi ale na seriálu líbí, je ten skvělý svět, který vlastně pod povrchem vůbec skvělý není. A to oblečení .... :D 

Také sleduji druhou řadu seriálu Teen wolf. Je to opravdu velká pecka, protože v druhé sérii je to nabité akcí a zvratů, které vás nechají v přemýšlení ještě dlouho poté, co jste se na daný díl dokoukali. Já už tedy čekám jak k uvytržení na další díl, který by měl už být k vidění ve středu nebo ve čtvrtek. Dívám se na stránce Zkouknito.cz Zde najdete i plno dalších seriálů, na které si už brousím zoubky. 
 
Dokoukala jsem třetí řadu britského seriálu Misfits a musím říct, že i když to bylo už dříve naznačováno v různých  článcích a blozích, tak jsem stejně byla z posledního dílu úplně hotová! Je to skvělý seriál, který přitáhne pubertální kategorii, ale najdou se v něm i hlubší momenty, takže jsem opravdu ráda, že jsem tento seriál zkoukla ;)
 
A u mě se stal velký Boom v podobě Lovců duchů. Vím, že tento seriál je už docela starý. V USA se začínal vysílat už roku 2005, u nás o rok později. Nyní má seriál už sedm sérií, ale čeští fanoušci se ještě nedočkali ani šesté.  Nyní se točí osmá série. Seriál už má několik ocenění za dramatické prvky atd. a já jen nechápavě kroutím hlavnou, jak je možné, že jsem na takový super seriál nepřišla dřív? Za pár dní jsem zhltla první sérii, dneska se už těším na začátek druhé série. No páni, kdo je ještě pozadu jako já, tak vřele doporučuju tento seriál a kdo se na Lovce dívá, tak se mnou musí souhlasit ;) 
 
Zatím vím o 64 zemích, kde se Lovci duchů dostali do televizních obrazovek a s úspěchem. Myslím, že český dabing je dost povedený a hlasy se k hercům hodí + Samův hlas je ,,mladší,, a je tedy znát, že Dean je starší bratr. Než jsem se na seriál začala dívat, myslela jsem si pravý opak
 
 Bratři Winchestrovi si mě naprosto získali!  
 
Tady video pro zasmání ;) Eyes of tiger v podobě Deana Winchestera :D
 
 
 Tohle video už jsem viděla dříve a neodvratně jsem volila Damona, ale teď jsem tedy pěkně na vážkách :D 
A tady se můžete podívat jak to vypadá s jejich bratrským poutem :D 
 

5 komentářů:

  1. Hej, ty jsi úplně můj člověk! :D Krom Misfits sleduju všechny zmíněné :)).

    - TVD mám shlédnuté všechny odvysílané díly (tedy 3 série) a v TV s dabingem se taky nedívám. Krom nehodících se hlasů je totiž mizerný i překlad, kdy se mi z něj občas chtělo rvát vlasy.
    - U LG jsem skončila asi polovinou první série, protože tehdy když jsem se dívala, tak byla zrovna pauza a tak ani nevím, jestli jsou nějaké nové díly nebo tak. Musím to očíhnout, i když mě seriál nebaví tolik jako právě Lhářky. Na ty se teď dívám díl týdně, vždy tak 2-3 dny po odvysílání v Americe, hned jak je nový díl na netu s titulky. A ty mě teda baví hodně, po TVD je to asi můj nejoblíbenější seriál (doma mám i první díl knížky ale nějak nejsem schopná se k němu dostat).
    - Teena Wolfa jsem viděla jen 1. sérii, protože tehdy byla taky pauza :D ale vím, že už je asi 9./10. díl druhé série, tak se musím dodívat, protože Scott (a i Stiles, muhehe :D) je prostě k sežrání.
    - U Lovců duchů jsem na tom pak stejně jako ty, u 1. série. Seriál je to skvělý, to jo, ale nemůžu sledovat ty díly hned po sobě, protože místama je to pořád to samé - někam přijedou, VŽDYCKY tam je nějaká holka, vyřeší záhadu a za drsné rockové hudby odjíždějí dál :D. Jako říkám, seriál mám dost ráda ale tenhle vzorec už mi někdy dosti lezl na nervy.

    UF, tak to mi dalo docela zabrat a to jsem ani z poloviny nenapsala vše, co jsem chtěla :D. Omlouvám se za neustálé používání různých čísel, za chyby, popř. nesmyslné věty ale jsem zkrátka úplně nadšená, že jsem našla někoho se stejným stylem jako mám já :D. Rozhodně budu ráda, když uděláš ještě nějaký takový podobný článek nebo když si o seriálech někdy něco málo napíšeme! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak to Deanovo video jsem taky už dřív viděla a myslela jsem, že se asi počůrám smíchy :D. Zkus si najít na YT nějaké jejich bloopers, jsou to vážně boží videa, u kterých se člověk hodně nasměje (nejlepší jsou třeba jejich "ječící scény", zejména tedy Deanovi :D).

    OdpovědětVymazat
  3. Lovce duchů miluju :) a to první video je úžasný :D Teď jsem našla jedno s Deanem, co mě naprosto dostalo - Dean se tam lekl malé kočičky a začal křičet jako holka :D nezapomenutelný zážitek :D
    Já se teď dívám na asi 6. řadu a pořád se mi to líbí, což je u mě docela nezvyklé :)
    Už se točí 8 série, jsem docela zvědavá o čem bude :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už minulé léto jsem začala sledovat LG, ale skončila jsem u jedenáctého dílu. Mám sice stažené další díly, ale nijak se k nim nemůžu dopracovat.
    TVD sleduju už od první řady a teď čekám na září až začne čtvrtá.
    No a díky tvému článku jsem se začala dívat na Lovce duchů. Jsem u jedenáctého dílu a zatím se mi to líbí.
    Ty videa, která jsi dala pod článek jsou skvělý, nasmála jsem se.

    OdpovědětVymazat
  5. Anette -
    Lovcomaniak? Podáváme si ruce :D To video jsem taky viděla, smála jsem se jak malá :D Já jsem už v polovině druhé série ( tedy ...už) :D a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat ;)

    Terisekk -
    Přesně k dalším dílům se nějak nemůžu teď v poslední době dokopat, ale dál bych se chtěla koukat. Taky čekám jako k uvytržení na čtvrtou řadu :D Jéé, to jsi mi udělala velkou radost ;) Jsem moc ráda, že se seriál líbí. O ty videa jsem se musela prostě podělit :D

    OdpovědětVymazat