neděle 1. července 2012

Posuď knihu podle obalu - 52

Toto meme je pořádané každou neděli Syki z knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku. Českou nebo originál? Na tom nezáleží, hlavní je, aby jste popsali obálku. Proč se Vám líbí nebo nelíbí, co Vás zaujalo... Více informací tady.
 
 
Slide 
 
 
 
Děsivé splynutí - Vidím to, co vrah ( Slide ) 

Jill Hathaway


Vyjde v srpnu 2012





 
Anotace - 
Vee Bellová si je naprosto jistá, že sestřina kamarádka Sophie nespáchala sebevraždu. Byla zabita. Ona to ví, protože tam byla. Vee má narkolepsii, během záchvatů ale neupadá do spánku. Když omdlí, ocitá se v hlavě někoho jiného a prožívá život skrz jeho oči. Vklouzla například do hlavy své sestře, když podváděla při testu z matematiky, do učitelovy, který pil před začátkem hodiny. Nic ale Vee nepřipravilo na to, co se stalo jedné říjnové noci… ocitla se v hlavě někoho, kdo držel v ruce zakrvácený nůž, a stál nad Sophiiným tělem. Vee přímo zoufale touží někomu sdělit své tajemství, ale kdo by jí věřil? Zní to tak šíleně, že to nedokáže říct ani kamarádovi Rollinsovi, natož policii. Rollinsovi to ale říct stejně nemůže, protože teď už se moc nestýkají, Vee totiž tráví čím dál tím víc času se Zanem. Zamotaná do nebezpečí a děsivých lží, musí Vee sama odhalit vraha dříve, než udeří znovu.
 
Na posouzení jsem si vybrala paperbackovou verzi obálky. Na obálce mě nejvíce zaujalo samozřejmě oko, ve kterém jsou ruce vztahující k panence. A ta barva je opravdu hezky výrazná a pozvedne celkový dojem obálky. A jako další věc, co se mi na coveru líbí je font písma a jeho barva, totožná s barvou Veeiných vlasů. Ta zelená s růžovou barvou se mi k sobě hodí a nápis  I see through the eyes of a killer... je napsaný stejnou barvou jako má oko. Takže výsledeke je velmi barevný, když vezmu v potaz i výraznou rtěnku, kterou modelka, ale mě se to líbí! ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat