neděle 27. května 2012

Posuď knihu podle obalu - 48

Toto meme je pořádané každou neděli Syki z knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku. Českou nebo originál? Na tom nezáleží, hlavní je, aby jste popsali obálku. Proč se Vám líbí nebo nelíbí, co Vás zaujalo... Více informací tady.

Days of Blood and Starlight (Daughter of Smoke and Bone, #2)  



Days of Blood and Starlight
(Dny krve a svitu hvězd) 
 
Laini Taylor







Anotace by me -
V tomto úžasném pokračování vysoce oblíbené "Dcery dýmu a kostí," se Karou musí smířit s tím, co a kdo je doopravdy zač, a jak daleko půjde, aby pomstila své lidi. Se zlomeným srdcem, krásou, tajemstvím, novými postavami a se starými oblíbenci, Dny krve a svitu hvězd (?) přinášejí výjimečnost, barvu a intenzitu první knihy na zbrusu novém plátně.

Tak tato obálka mě dostala. Teď mě tedy opravdu mrzí, že Knižní klub nezanechal originální obálky, protože tato obálka je nádherná.  Tím, že červená je jediná sytá barva na knize se z ní stává magnet pro oči. Neříkejte, že jste se hned nepodívali, co to má ta modelka s očima :D protože jestli vy ne, tak já tedy ano. Ty ornamenty u jejích očí jsou nádherné a  porovnání s prvním dílem - U obou knih se desingeři snažili zachovat si určitou záhadnost. Neukázali plnou tvář modelky bez žádné masky... červenou barvou hezky sladili o jméno autorky. Prostě palec nahoru ;)

2 komentáře:

  1. Oba palce nahoru,naprosto s tebou souhlasím, tato obálka je prostě nádherná :))

    OdpovědětVymazat
  2. Když říkáš, tak oba palce :D

    OdpovědětVymazat