neděle 29. dubna 2012

Posuď knihu podle obalu - 45


Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... Více informací najdete tady.






Dcera kostí a dýmu

Laini Taylor

Vyjde v květnu!!! Přesně 7.5.2012






 Anotace - 
Karou je nadaná, krásná a tak trochu záhadná sedmnáctiletá studentka na pražské umělecké škole. Její tajemství nezná ani její nejlepší přítelkyně Zuzana. Ráda kreslí chiméry, fantastické bytosti, a nikdo netuší, že tato mytická stvoření jsou její rodinou. Přichází a odchází skrze portál za svým zvláštním posláním, kterým ji její pověřil čaroděj, který ji vychoval. Neví, že ji sleduje smrtelně nebezpečný a mrazivě krásný anděl, a válka mezi světy dobra a zla brzy vypukne.

Včera jsem již upozorňovala, že se dneska na tuhle obálku mrknem. Co tak o ní říct? Originál by byl asi lepší, ALE myslím si, že kdyby dívce neuřízli dolní část obličeje s vějířem, tak by celkový vzhled obálky nemusel vypadat tak zvláštně. A peříčka? Promiňte mi, ale vypadá to, jakoby je  vytrhli chudákovi slepici jen proto, aby to na obálce nebylo prázdné. Možná to má co dělat s tím mrazivě krásným andělem...když se na obálku dívám pořádně, tak by se mi možná i líbila. Ta modrá barva je krásná a dívka se zářivě zelenýma očima vypadá ( nebo aspoň co z ní vidíme ) sympaticky. A vějíř by mohl značit jako roušku tajemství, že ani ona sama neví, co je zač. Tak proč bychom to měli vědět my? Do prkýnka, teď mi tam ten bílý pruh setsakra vadí!




 




Žádné komentáře:

Okomentovat