neděle 5. února 2012

Posuď knihu podle obalu - 35



Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.
 
 
 
 
 
Pod nekonečnou oblohou 
 
 Veronica Rossi



  Dočkáme se v červnu!!!






 
 
Anotace- 
 Futuristická postapokalyptická trilogie na pomezí fantasy, romance a dobrodružného příběhu. Hlavní hrdinové, Aria a Perry, pocházejí ze dvou radikálně odlišných společenských vrstev a vlastně by se neměli nikdy setkat, natož navázat vztah. Aria patří mezi obyvatele uzavřeného, vysoce technicky rozvinutého a izolovaného města, Perry zase do nebezpečného přírodního světa. Když Ariu vykáží z města za zločin, který nespáchala, domnívá se, že ji čeká okamžitá smrt – ve volné přírodě nemá šanci přežít. „Divoch“ Perry je pro ni jedinou šancí, jak se zachránit. Zakázaná láska a rozpolcená civilizace vzbuzuje mnoho filozofických, morálních a etických dilemat zrcadlících se v neobyčejném vztahu dvou hlavních hrdinů.
 
 
Tato obálka je nádherná! Líbí se mi její nadčasový podtón. K tomuto výsledku napomáhá pozadí ( nedokážu popsat co to je- zohýbané dráty? Křoví? ;)) Dívka jakoby vystupovala ze záře, která se line za jejími zády. Obálka je převážně laděná do modré barvy. Výjimkou je pouze střed obalu, který tak alespoň vynikne. Font písma je dobře vybraný. Líbí se mi, jak zobrazuje hvězdnou oblohu.
 
Doufám, že se obálky trilogie zachovají.

Žádné komentáře:

Okomentovat