neděle 8. ledna 2012

Posuď knihu podle obalu - 30


Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.




 Blood Feund  ( Krevní msta )


 By Alyxandra Harvey


 Pravděpodobně vyjde v dubnu









 Anotace -
Od doby, kdy Isabeau St. Croix jen tak tak přežila běsnění Francouzské revoluce, uběhlo několik století. Teď se vrátila zpátky do svého života a nezbývá jí než se postavit tváří v tvář zákeřnému britskému šlechtici, který ji málem nechal umřít v den, kdy se stala upírkou. 
 Záleží především na tom, nakolik je schopná čelit touze po polibcích Logana Drakea, které jsou stejně sladké jako pomsta, po níž touží. 

Na obálce jsou nádherné oči modelů představující hlavní hrdiny knihy. Výrazná zelená prosvítí celou obálku a tváře upírů. A samozřejmě zde hraje roli i má oblíbená fialová. Fond písma se povedl a ladí s náhrdelníkem Isabeau. Co se mi na obálkách líbí, tak je jistě nápad, že hrdinové příběhů budou ležet.

Když jsem přečetla Srdce v sázce ihned jsem chtěla číst další díl, ale tady se dozvídáme, že další díly pravděpodobně budou o každém Solangině bratrovi zvlášť. A to je mi trochu líto. Chtěla jsem se dozvědět, jak to bude dál s Nicholasem a Lucy nebo se Solange a Kieranem...




3 komentáře:

  1. Já se na druhou knihu taky těším. I když mě trochu mrzí, že nejspíš nebude česká obálka stejná (alespoň, podle toho, co uvádí na zadní straně obálky prvního dílu) a těším se na příběhy dalších bratrů, přijde mi to zajímavější. A myslím, že i v těch dalších knihách se o Solange a Lucy objeví.

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně doufám, že se tam postavy z prvního dílu objeví ;) A teď taky koukám na českou obálku... no, uvidíme ;)

    OdpovědětVymazat
  3. krásný blog!!
    mrkni a přidej se k nám prosim

    http://handbagforladies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat