neděle 18. prosince 2011

Posuď knihu podle obalu - 28



Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.
 
 
 
 
 
Rakve lásky, Upíří polibky


 Ellen Schreiber






 
 
Anotace- 
Může láska k upírovi přestát nástrahy světa?
Ravenin dávný sen se konečně splnil! Našla si přítele, který je nejen citlivým gotikem jako ona, ale ještě navíc i princem temnot - upírem, o němž vždycky snila. Jenže jejich štěstí nevydrželo dlouho. Alexander ze svého sídla na Benson Hill zmizel. Zoufalá Raven je však odhodlána ho nalézt, a tak využije nadcházejících jarních prázdnin a vydává se po jeho stopách do sousedního městečka. Při svém pátrání se seznámí s přitažlivým Jaggerem, ze kterého se záhy vyklube upír a navíc Alexandrův zapřísáhlý nepřítel. Raven se vrací se do Dullsville a přestože se jí nakonec podaří svého milého najít, její dobrodružství rozhodně nekončí. Právě naopak.


 Kdybych si nepřečetla anotaci, tak bych v klidu mohla říct, že je to kniha duchovní. Růženín s křížem a se srdcem uprostřed... zvláštní motiv na obal knihy, nemyslíte? Opravdu bych si řekla, že je to náboženská tématika. Font písma je stejný jako u prvního dílu, což je dobře, protože je to hezké oživení coveru. Zelený podnázev na jinak temné obálce je docela hezký... ale víc se mi líbila obálka u prvního dílu.




Žádné komentáře:

Okomentovat