neděle 4. prosince 2011

Posuď knihu podle obalu - 26



Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.
 
  
 
 
 
 Of Poseidon

Anna Banks
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anotace ( Opět přeloženo mnou, takže sem tam trochu kostrbaté)
Emma a její přítelkyně Chloe tráví dovolenou na Floridě. Když Emma narazí na krásného kluka jménem Galen na pláži,, že je to princ Syrén. Galen a Emma i cítí něco divného přitažlivost? - Galen tuší, že Emma by mohla být ta holka, jak slyšel člověk, který může komunikovat s rybami.

To, co následuje, je smrtelná scéna se žralokem, ve které je Emma svědkem Galenových schopností. Musí se dozvědět více o ní, a sleduje ji zpátky do New Jersey, na střední školu, a zjistit, pro jistotu, jestli je klíč k záchraně jeho království. Brzy se Emma snaží popřít city k němu, ale nemůže si to vysvětlit.  Ona i Galen se musí dozvědět více - odkud pochází a jaké jsou její síly, než budou moci důvěřovat  jeden druhému a jejich citům.
 
 Dívka - Emma - pluje ve vodě. Šaty i vlasy se za ní táhnou jako ve větru a z vlasů jí uniká pár bublinek. Bílá barva na podkladu je krásně výrazná. Písmo je jednoduché, pouze písmeno O je zdobené a propůjčuje tím nadpisu jistou krásu.V jednoduchosti je síla a tady se to potvrzuje.

Když jsem skoukla obálku dala jsem se do anotace a knihu bych si časem chtěla přečíst, protože mě příběh zaujal a co jem četla, tak je kniha velice chválena.


Žádné komentáře:

Okomentovat