úterý 27. prosince 2011

Něco k seriálu...


Před několika dny prolétl internet tento propagační poster s TVD a TSC. Nové epizody obou seriálů začnou od 5. ledna. Díky bohu, protože poslední díl Upířích deníků skončil vážně dobře.

Přidávám promo k dalšímu dílu - The new deal

 

Popis k nadcházejícímu dílu - 

Stefan ukryl rakve se členy Klausovy rodiny. Klaus se proto uchýlí k násilí ve snaze přesvědčit Damona a Elenu o tom, že nikdo není v bezpečí, dokud mu Stefan nevrátí rodinu zpět. Tyler i nadále využívá svých nově nabytých hybridských schopností, ale také bude muset čelit znepokojivým důsledkům svých činů. Po děsivé nehodě se Elena a Alaric budou stále více zabývat Jeremyho postojem a nakonec i jeho bezpečím. Alaric se setká s krásnou doktorkou Fellovou, která je fascinována Alaricovou úžasnou schopností hojit se. Vyjednávajíc dohodu s Klausem, Elena mu přinese zprávy, které ho opravdu šokují. 

 Promo k dalšímu dílu - Darknnes
 

Popis k nadcházejícímu dílu - 

CASSIE ODKRYJE SVÉ NEJTEMNĚJŠÍ TAJEMSTVÍ – Když Cassie odhalí tajemství o sobě samé, obrátí se na Adama s tím, že se potřebuje držet dál od zbytku Kruhu a hlavně od Diany. Mezitím je Diana nadšená, když se její babička Kate (hostující hvězda Stefanie Kramer, „Lovec“) dostaví na návštěvu, ale Charles svou matku Kate podezřívá, jelikož ta má neobvyklý zájem o Cassie. Faye rekrutuje tajemného cizince jménem Lee (hostující hvězda Grey Damon), aby jí pomohl s kouzlem, které by mohlo změnit navždy rovnováhu Kruhu.

Tak co? Už se těšíte? ;)




 

1 komentář: