sobota 10. prosince 2011

Moje tlachy...

Ták a čas běží a běží... a vánoce jsou stále blíž. Bohužel sníh nikde. Opravdu mě mrzí, že to letos nevypadá na Bílé vánoce. Spíše Vánoce na blátě. Ale jelikož je dnes 10. prosince tak za 14 dní tu máme den, na který se těším jak malé dítě. Já za to nemůžu, miluju koukání na televizi, uždibování cukroví a zdobení vánočního stromečku.

 Včera jsem byla dokupovat dárky a ,,moc se mi dařilo." Skončilo to tím, že místo abych dokoupila já vánoční dárky pro ostatní, tak mamka dokoupila vánoční dárky mě. V plzeňské Olympii to jde opravdu snadno si vybírat ;)

 Taky jsem samozřejmě nakoukla do knihkupectví. Bohužel nejsme milionáři, takže se budu muset spokojit s tím co mi Ježíšek nadělí a ostatní knihy si dokoupím později. Ale řeknu vám - moje srdíčko zaplesalo, když tam vidělo všechny ty krásné knihy...


A trochu z jiného soudku... taky se vám zdá, že je stále s vámi požírač času? Já mam asi dva. Dnes jdu na ples a zítra mám zumba párty, takže nestíhám. Příští týden mám asi milion testů, protože nás učitelé chtějí zásobovat před vánoci... prosím, ať už je tak 22. prosince. To jdeme se školou do kina na Perfect day. Neviděl to už někdo?

Také se ještě musím rozhodnout, jestli mám jmenovky na dárky zpracovat ručně nebo si koupit ty zdobené s vánočními motivy... a...

...Zítra se zapaluje třetí svíčka, juchůů ;) 

Omlouvám se, kdyby jste našli nějaké chyby, jsem nějak líná to po sobě kontrolovat... ;)
 



2 komentáře:

  1. Vím, jaký to je, když v knihkupectví mají všechny knížky, který jsem si našla na internetu. Osahám si je a musím je zase vrátit zpět do police. Dokázala bych tam utratit tisíce během několika minut. :)
    Jo, a před těmi Vánocemi je to ve všech školách stejný. Po neděli to budou minimálně 2 testy denně. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně ;) Jen doufám, že ty vánoce už tady budou brzo ;)

    OdpovědětVymazat