pondělí 24. října 2011

Tlachání o TVD

Konečně jsem se podívala na další díl Upířích deníků. A musím říct je jedno slovo. Páni! Zajímalo by mě, kde ty zápletky berou.

Na tomto webu se rozebírá, jak se představitelé našich postav změnili od té doby, co Mystic Falls odhalilo svá tajemství. I když tam rozebírají vzhled postav, já jsem přemýšlela o jejich charakteru atd.

Elena - Přijde mi, že během tohoto roku se z ní stala sebevědomá osoba, která je schopna zabít kohokoliv, kdo by ublížil jejím milovaným. Chápu to. V jejím světě se změnilo úplně všechno a nemůže si být ničím jistá. Když to vezmu, tak až na Jeremyho přišla o všechno. No dobře, má sexy Damona :)

Stefan - Bohužel i ten se dost změnil. Díky Klausovo nátlaku se z něj stal bezcitný rozparovač. Je mu jedno co dělá nebo jak se kdo cítí. Hlavně, že je mu je dobře.

Damon - Ano, tak tady pociťujeme změnu téměř hmatatelnou. Na začátku první řady byl ten přitažlivý bad guy, který si šel za svým cílem a neohlížel se na lidské životy, ale postupem času se naučil, že lidé nemusejí být tak špatní.

Caroline - Ze školní naivky, barbie a povrchní holky, která běhá za klukama se z ní stala vcelku hodná holka. Pomáhá seč může a já si ji oblíbila.

 Tyler - Ze školního machra se stal vlkodlak a teď dokonce hybrid. Co víc dodat? Myslím, že tady bude změna víc, jak hmatatelná a když jsem viděla šestý díl, myslím, že s Tylerem budou ještě potíže.

Jeremy - Tady se z drogově závislého chcípáčka stal pořádný chlap. Dospěl nám chlapec, bohužel ale mu nedá pokoj žádná holka. Vicki, Anna, Bonnie...


Bonnie - Nornální studentka střední školy, která se ráda baví se změnila na ( pro mě ) věčně nabručenou čarodějkou. Nevím, ale já si Bonnie nijak zvlášť neoblíbila.

Matt - Jediný, který zůstal člověkem. Musí to mít těžké vidět, že mu starý život proklouzl mezi prsty a nový život ho zcela míjí.

Tady je ukázka na sedmý díl ze třetí řady ->



 Jo, máme se ještě na co těšit. Akorát moc nechápu, jak se z mrtvého, už dávno někde rozkládajícího (promiňte mi tu větu ;)) Masona stal hybrid.

2 komentáře: