neděle 9. října 2011

Posuď knihu podle obalu - 18

Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.






Název - Odkaz dračích jezdců, Inheritance
Autor - Christopher Paolini


Vyjde - 30. března









Anotace -
 Není tomu tak dávno, co byl dračí jezdec Eragon obyčejným chudým farmářským chlapcem a jeho dračice Safira modrým kamenem v lese. Nyní právě na nich závisí osud celé civilizace.
Dlouhé měsíce výcviku a bojů přinesly mnohá vítězství a naději, ale taky srdcervoucí ztrátu. A ta nejtěžší bitva je přitom teprve čeká - musí se postavit samotnému Galbatorixovi. Aby zvítězili, budou muset být skutečně silní a odvážní. Pokud to nedokáží oni, neporazí Galbatorixe nikdo. Druhá šance neexistuje. 
Jezdec a jeho drak došli dál, než se odvážil kdokoliv jiný. Ale podaří se jim porazit samotného krále zla a obnovit v Alegaesii spravedlnost? A pokud ano, co budou muset obětovat? 

 Tak co si tu budeme říkat? Obálky této série slibují báječnou výpravu do světa dobrodružství a fantazie. Všechny obálky jsou tak nějak sjednocené - Na každé z nich je jedna hlava draka a každá barva z dílů je příjemná pro oko. Není to ostrá barva, ale příjemný tón uklidňujících barev pro pohodové počtení. 

 Já jsem ani jeden díl nečetla, ale už se na ně pomalu ale jistě chystám. Chtěla bych je ale přečíst do té doby, než vyjde poslední díl. Není pak fér, když všichni kromě ví, jak to dopadne. ;)

 

Žádné komentáře:

Okomentovat