sobota 17. září 2011

The vampire diaries




 Konečně je to tady. Tedy, oficiálně to začalo už 15. září, ale pro mě to začalo až dnes. Třetí řada seriálu Upíří deníky. Všichni víme, jak to skončilo napínavě ( jako každý díl ) a všichni jsme se nemohli dočkat, až  seriál konečně začne. První díl se jmenuje - Narozeniny. Jsou to narozeniny Eleny a Caroline uspořádá párty, na které nezůstaneme jen u alkoholu. A nebylo by to správné, kdyby hned první díl neskončil zajímavě a my se nemohli dočkat dalšího.

První díl můžete najít  ->zde<-




Další díl uvidíme až 22. září!!! 

Malá ochutnávka ->




Článek o třetí sérii jsem chtěla napsat už dávno, ale jak víme, tak škola nám všem dává pořádně zabrat a já jsem ráda, když se k počítači dostanu tak na pět minut za den. Jsem ráda, že to stíhám tak jak to stíhám. Budu se snažit sem házet nějaké věci, ale jak jste viděli všichni, od úterka nebo středy tu nic nového nebylo. Ale vraťme se ještě k Upířím deníkům!


Toto promo video k Upířím deníkům se mi zdá povedené - 



A nesmíme zapomenout na postery herců. 






A jak to vypadá s TVD u nás v ČR??? Když jsem naposledy psala o odpověď na tento seriál, napsali mi, že tento rok se určitě dočkáme. Ale takovouto odpověď jsem už znala předtím, takže mě svojí odpovědí nijak nevytrhli. Nevím kdo, jedna holka,  psala na stránky, že seriál uvidíme na obrazovkách v druhé půlce roku, ale to už je teď ne? Asi na to zapomněli, protože nové seriály začínají počátkem září a ejhle, jsme u toho. :D Nevím jestli bych se na to dívala v televizi, ale možná jo, protože by mě strašně zajímal český dabing ;)



1 komentář:

  1. Wohoo... konečně jsme se dočkali! Já jsem se šíleně těšila na třetí řadu. Sice jsem tento díl ještě neviděla, ale hned zítra se na to vrhnu. A co se týče českého vysílání, také jsem zvědavá a zároveň se tak trochu obávám českého dabingu. Každopádně to bude nezvyk, stejně jako když to sleduju ve slovenštině...

    OdpovědětVymazat