úterý 13. září 2011

Review - L.A. Candy






Název  - L.A. Candy
Autor  - Lauren Conrad
Počet stran - 292
Rok vydání - 2011
Nakladatelství - CooBoo







Anotace -
Život v L. A. je sladký – cool kluby, skvělí kluci, návrháři... prostě všechno. Devatenáctiletá Jane Robertsová a její nejlepší kamarádka Scarlett se nemohou dočkat, až tam začnou bydlet. A když se je jeden televizní producent rozhodne obsadit do své nové reality show a la Sex ve městě, sotva věří svému štěstí. Jejich vlastní show?

L. A. Candy je podle prestižního žebříčku NY TIMES jeden z nejprodávanějších románů roku 2009!

Reakce po dočtení - Chudák Jane....


Všechno to začíná v LA - 
 ve světě filmů, celebrit, módních značek a večírků, kam se přistěhovali dvě dívky  - Scarlett a Jane. Jane sem jede za její vysněnou prací, do firmy organizací společenských akcí. Scarlett sem jede hlavně za studiem, ale co by to nebylo za život bez nějakého toho povyražení?



A právě při potřebném povyražení se o naše dvě hrdinky začne zajímat televizní producent Trevor, který je chce obsadit do televizní show. Je to vůbec možné? Vlastní show? Páni! Jenže vždy všechno není růžové, jak se zdá.


  Trevor obsadil do show nakonec 4 krásky. Každá je úplně jiná, ale spojuje je každodenní shon s kamerami v patách. Gaby, Madison, Scarlett a Jane. Tyto čtyři dívky jsou každý den vystaveny reflektorům, ale jak si za těchto podmínek budou moci vybudovat život? Všude novináři, kteří čekají na svoji příležitost, lidé, kteří vás zradí pro své vlastní dobro - to nedopadne dobře a Scarlett si to začně uvědomovat.





Show je velmi úspěšná, ale veliký podíl má na tom Jane. Je velice oblíbená a proto se taky novináři nemůžou dočkat, až svůj čistý papír počmáře. Přátelství mezi Scarlett a Jane se začíná rozpadat. Nemají na sebe vůbec čas. Natáčení show, různé akce, vztah, ze kterého by možná něco mohlo být... Je toho prostě moc!
Jak tohle jenom skončí???




Hodnocení -
 Napřed jsem se musela zžít s postavou. To mi napřed trochu trvalo, protože se pohledy dostat mění, ale nakonec jsem se s Jane shodla. Je to milá holka, ale ještě se musí v Hollywoodu rozkoukat. Velice se mi líbilo, že je to z části, podle pravdivého příběhu. Konec je dobře napsaný a napínavý, takže jsem zvědavá, jak to v dalším dílu dopadne. Druhý díl vyjde v listopadu - Malé sladké lži. 

☺☺☺☺/☺☺☺☺☺

1 komentář:

  1. L.A. Candy začínám dnes číst a upřímně doufám že se mi bude líbit! :))

    OdpovědětVymazat