sobota 3. září 2011

On my wishlist - 3


Jde o sobotní meme pořádané Book Chick city. Cílem je uveřejnění několika knih, které si přeješ pořídit

 Pro dnešní den jsem si vybrala tyto knihy, doufám, že se mu jednou dostanou do ruko








Doufám, že i Bloodlines nechají sty písma, je to něco neobvyklého a člověk se u toho v knihkupectví určitě zastaví. 

A Roztomilé malé lhářky mě dostaly po prvním díle, takže uvidíme, jaký bude druhý díl, ale obálka mě trochu zklamala, protože originální je určitě lepší než tato. Nejvíc bije do očí ten oranžový nápis. :(

Stefanovy deníky, jsou něco jiného než samotné Upíří deníky a mě by na 100% zajímal ten rozdíl. 



2 komentáře:

  1. Oranžový nápis bych klidně přehlédla... ale BOŽE! Co tam dělá Demi Lovato? Pochopila bych, kdyby tam byl někdo ze seriálové verze PLL, ale zpěvačka, která s tím němá vůbec nic společného? Ať se na mě milí vydavatelé nezlobí, ale tohle mě od koupi knihy docela odrazuje. Nicméně právě seriál jsem si zamilovala, proto knihu /stejně jako první díl/ chci. Jinak Bloodlines má na wishlistu skoro každý a přiznávám, že i já po ní docela toužím =D. RC Stefanových deníků snad taky budu mít, ovšem až po přečtení celé série upířích deníků. Nevím totiž, jak velká návaznost mezi nimi je. A já vím .. tahle série není zrovna vyvedená, ovšem seriál jsem si také zamilovala a tak snad těch pár knížek "přetrpím" (říkám si, že jediné štěstí je, že jsou tak tenké =D).

    OdpovědětVymazat
  2. Stefanovy deníky mám dočtené a je to naprosto něco jiného než Upíří deníky. Je to tak jiné, jak to jen jde a s původní sérií to nemá vůbec co dělat, takže není vůbec třeba nejdříve číst Upíří deníky. Ty Stefanovy jsou založeny na seriálové verzi... Ostatně názor si můžete přečíst na mém blogu. Já jsem neměla dost pevnou vůli na dočtení Upířích deníků :)

    OdpovědětVymazat