středa 3. srpna 2011

Už na pultech - Bezchybná




<- Originální obálka







               Česká obálka ->







Anotace-
Sarah má před sebou poslední ročník střední školy. A i když je trochu knihomol a chce se dostat na prestižní univerzitu, aby mohla studovat žurnalistiku, doufá, že by třeba mohla potkat také svou první velkou lásku. A pak přijde do třídy Rock, a jako by se sny staly skutečností. Ovšem má to dvě drobné vady na kráse. Jednou z nich je její neúměrně velký a nepřehlédnutelný nos a druhou fakt, že se do Rocka zamiluje také její nejlepší kamarádka – bezchybná Kristen. Sarah se tak stává novodobým Cyranem.


Měla jsem obrovskou radost, že se tato kniha bude překládat. Slyšela jsem na ni samou chválu, ale když se obálka takhle změnila, tak možná počkám, jestli ji někdy k něčemu nedostanu, protože by mi bylo líto těch peněz. Já vím, že se na obálku nemá dát, ale tenhle cover se prostě nepovedl. Nebo je to aspoň můj názor. U originálu si mě získaly ty oči. Jsou úplně hypnotizující.

3 komentáře:

  1. Omg.. to je děsná obálka :/..

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby nechali původní cover, hned v den vydání bych utíkala do knihkupectví. :D No nevím, jestli si to v češtině vůbec budu pořizovat. :/

    OdpovědětVymazat