neděle 7. srpna 2011

Posuď knihu podle obalu - 9

Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,...

 Pro dnešek vybírám...





Český název - Zář
Autor - Alexandra Adornetto
Datum vydání - listopad, 2011
Nakladatelství - Knižní klub











 Originální anotace -
Do poklidného přímořského městečka Tallow Beach nečekaně přijíždějí tajuplní sourozenci Gabriel, Ivy a Bethany Churchovi. Začnou studovat na střední škole a jejich objevení vzbudí mezi místními pořádný rozruch. Odkud se vzali? Kdo jsou jejich rodiče? Proč ve všem vynikají, aniž by vynaložili sebemenší námahu? Pro jejich tajnůstkářství a nadpozemskou krásu však existuje vysvětlení: Gabriel, Ivy a Beth jsou andělé, jejichž posláním je zachránit svět, jenž se ocitl na pokraji zkázy. Do jejich životů vstupuje Zlo v podobě bezohledného a krutého spolužáka, který zatouží po Beth. V děsivém dramatu, které následuje, andělé a člověk spojují své síly v zoufalém pokusu překonat dobrem ničivé síly temnoty a zachránit milovanou kamarádku.


Ano, ano. Už jsem tady s touhle knihou znovu. Ale nemůžu si pomoci. Je to opravdu krásná obálka a myslím si, že do tutoho meme určitě patří a má plné právo mít ( kdybych tu měla hodnocení) plný počet bodíků. 
Myslím si, že nejlepší na coveru je hra se stíny. To, že nevidíme do tváří modelů na obalu se více zaměřujeme na okolí. Více si prohlédneme křídla dívky nebo slunce, které vrhá paprsky na nás :D

A přiznejte se, kdo by se těšil na druhý díl, který se u nás jmenuje Zásvětí a má u nás vyjít ( když se nenaskytnou další problémy - už v prosinci)





A díl třetí, který se u nás bude jmenovat Zkáza by měl pravděpodobně vyjít v srpnu příštího roku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat