neděle 19. června 2011

Posuď knihu podle obalu - 3

Posuď knihu podle obalu - 3



Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.








Autor - Sara Shepard
Datum vydání - pravděpodobně 2.11. 2011
Nakladatelství  - BB/art









Tak a je to tady. Na druhý díl se třesu jako ratlík. Vím, že toto slovní spojení používám teď nějak často, ale já prostě musím. První díl jsme přečetla během chvilky - omlouvám se za delší setrvání obrázku na ikonce - a to asi něco znamená ;)

Velmi jsem si oblíbila Hannu a Spencer. Proč tomu tak je? Sama nevím. Ale jsou mé oblíbené postavy a když jsem četla jejich pasáže byla jsem v pozoru.

Autorka nám přichystala pěkné zádrhely u všech postav, takže se v druhém díle určitě nudit nebudeme. Jak to dopadne s holkama si budeme muset ještě chvíli počkat, ale kdo se kouká na seriál, tak už má nějaký ten náskok...

Zatímco na prvním coveru byly všechny holky v černém a ušpiněné od hlíny, tady jsou v barevném oblečení před nějakými dveřmi. ( ?Nebo skříní? ) V knize jsme se setkali s holčičím světem a tajemstím s Jennou, které ještě zůstalo neodhalené, ale kdo je to zrádné A.

1 komentář:

  1. Je pravda, že na první díl narážím v poslední době často a ohlasy jsou taky kladné. Zřejmě si to budu muset přečíst. :))

    OdpovědětVymazat