středa 28. listopadu 2012

Waiting on Wednesday - 15

Waiting on Wednesday od Jill z blogu Breaking of the Spine. Cílem je vybrat si knihu, kterou chcete přečíst. Je jedno jestli má teprve vyjít nebo už vyšla nebo jestli je česká či americká.
 


Anna krví oděná

Kendare Blake 




Leden 2013, Baronet









Anotace - 
 Cas Lowood zdědil vzácné poslání: zabíjí mrtvé.

Před ním to dělal jeho otec, dokud nebyl hrůzně zavražděn duchem, kterého měl zabít. Vyzbrojen otcovým tajemným a smrtícím athame, Cas cestuje po zemi se svou čarodějnickou matkou a kocourem, který větří duchy. Společně se vydávají po stopách legend a místního folklóru a snaží se držet krok s mrtvými zabijáky. Otravné věci jako budoucnost neřeší a přátele si drží od těla.
Když přijedou do nového města, aby našli ducha, jemuž místní říkají Anna krví oděná, nečeká Cas nic než obvyklou rutinu: nastěhovat se, vypátrat a zabít. Místo toho ale najde běsnící prokletou dívku, přízrak, s jakým se dosud nesetkal. Stále nosí šaty, které měla na sobě v den své brutální vraždy roku 1958. Tehdy byly bílé, ale teď jsou rudě potřísněné a kape z nich krev. Od své smrti Anna zabíjí každého, kdo se opováží vstoupit do jejího opuštěného viktoriánského domu, kterému kdysi říkala domov.
Avšak z nějakého důvodu Casův život ušetří.
 
BookTrailer


Bohužel, nenašla jsem oficiální video, takže alespoň takovou malou náhražku tu máte. Tahle obálka je vcelku nová a musím říct - krásná. Na Annu jsem ohromně moc zvědavá a i recenze jsem kolem a kolem pozitivní. Na tuhle se opravdu těším ;) Jen škoda, že vyjde po Vánocích, to bude moje peněženka mít nedobrovolnou hladovku :D

2 komentáře: