sobota 20. října 2012

On my wishlist - 40


Jde o sobotní meme pořádané Book Chick city. Cílem je uveřejnit několik knih, které si přeješ pořídit.
 
 
 
Zajímavá kombinace, že? Nad těmito knihami jsem teď docela dlouho přemýšlela. Nemůžu se dočkat, až si přečtu záverečný díl série Zavržený (i když mi přišlo, že třetí díl byl tak trochu zbytečnější a až konec nám přinesl nové poznatky ) ale stejně mám tuhle sérii hrozně ráda a Zavržený byl vlastně moje druhá knížka co se týče YA :) Rezistence... tak tady asi není, co bych mohla vysvětlovat, ale slyšela jsem, že průběh knihy se mírně táhne a až konec za něco stojí... tak uvidíme. No a na Bitvu o Hex Hall se těším jako ratlík, protože tahle série má něco do sebe a já doufám, že to autorka zakončí jak se patří!!! ;)

4 komentáře:

  1. tak Rezistenciu a Bitvu o Hex Hall strašne súrne potrebujem! neviem sa dočkať, kedy si ich konečne prečítam 8_P

    sériu Zavrźený sa chystám čítať ešte len, tak dúfam, že sa mi to zapáči 8)

    OdpovědětVymazat
  2. To mi povídej! :D A na Zavrženého se určo podívej, moc se mi to líbí tak doufám, že tobě se to bude líbit taky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, Finale! Na to jsem docela zvědavá, i když mám dost nápadů, jak by to mohlo skončit. :) Bitva o Hex Hall bude určitě taky skvělá, ale já zatím ani nečetla druhý díl, no. :D A Rezistence.... Jo, tak to jenom doporučuju. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já doufám, že se moje nápady neuskuteční, protože jsou to všechno katastrofální konce :D Druhý díl Hex Hall je snad ještě lepší jak první a doufám, že se mi Rezistence dostane co nejrychleji do rukou :D

    OdpovědětVymazat