pondělí 3. září 2012

Seriálový maniak - 3


Mnoho z nás sleduje plno seriálů, kterým byla předlohou kniha. Teď jsem se díky tomu rozkoukala na plno seriálů, které se mi mezi sebou pletou a tak jsem se rozhodla zapisovat si, kolik nebo co jsem za daný měsíc stihla shlédnout a podělit se s vámi o mé dojmy.

 Srpen 

Takže abych pravdu řekla, tak nejvíce se v tomto článku bude mluvit o Lovcích duchů. Ano, ano ... S Lovci jsem prožila celý srpen, takže jsem toho zkoukla opravdu hodně. Ale napřed ( před pořádným nášupem o Lovcích :D ) bych chtěla ještě říci, že jsem dokoukala druhou řadu TeenWolf a musím říct... PÁNI!!! Kdo se díval na první řadu a nelíbilo se mu to, nebo mu to přišlo nudné, tak se šupem vraťte k tomuto seriálu, protože druhá řada je opravdu o něčem jiném než ta první. V každém dílu je akce opravdu nad hlavu a nenechá vás chaldnou/ným ani na jednu minutu!  

Také jsem začala (  po doporučení od Snow Fairy ;)) koukat na seriál Glee a musím říct, že mě to docela chytilo ;) Seriál je plný muziky a tance, ale také o životě na střední a že člověk, který je jiný nemusí být ihned špatný... Teda, docela mě pobavilo (kdo zná) jak učitel přiměl studenta Finna, aby šel do sboru ... :D

A nakonec... Lovci duchů. Zatímco v předešlém Maniakovi jsem psala, že jsem zhltla první sérii, tak za měsíc srpen jsem zhltla další 3 série a nyní mám rozkoukanou 5 řadu. Jsem blázen? Ne... Jsem maniak :D Lovci duchů mě opravdu baví, zasměju se u toho a opravdu zde nemůžete čekat kdovíjakou lásku ... možná tak tu sourozeneckou ... ale jinak je seriál o apokalypse, andělech, démonech, o duchách a kdo ví ještě kolika potvorách :D 

Líbí se mi, že scénáristi dají do každé série minimálně jeden díl, který je opravdu vtipný! Například u druhé série je to 2x15 kde proti sobě bratry poštve šotek a díky tomu nastanou vtipné dialogy a scény ... ve třetí řadě je to 3x03 kdy Dean dostane Žlutou horečku neboli Nemoc duchů ... a Dean se vyděsí z čehokoliv ....;)

I když je seriál moc povedený, tak mě docela mrzí, že český dabing není už tak silný jako v první nebo druhé sérii. Abych pravdu řekla, ten skok je nejvíce vidět mezi 3. a 4. řadou. Ale stejně se mi dabing docela líbí a nenadávám na to. Samozřejmě, že originál je originál. Velký příklad - TVD ;) 
A když už jsem u toho, těšíte se na pokračování Upířích deníků? Jste zvědaví, jak se podaří Eleně jako upírce? I když už jsem to tu říkala, tak musím říct, že ten poslední díl třetí série mě opravdu dostal, takže jsem zvědavá, jestli si scénáristi udrží vysokou laťku.

Joo a prázdniny jsou u konce a pořádně jsem se nestihla podívat nebo ani rozedívat seriály, které jsem chtěla. To je děs :D I když se mi Lovci duchů opravdu líbí, tak mě mrzí, že nevím jak třeba pokračují Roztomilé malé lhářky nebo Hra lží.

A co bych si chtěla naplánovat na další měsíc? S faktem, že už dneska začala škola, tak už asi tolik sérií a seriálů nestihnu, ale chtěla bych dokoukat všechny možné díly, co najdu na Lovce duchů, pokračovat se seriálem Glee a rozkoukat nějaký nový ...  :)

1 komentář:

  1. Po přečtení Twilight jsem si řekla, že v životě už nechci o žádném upírovi ani slyšet. No a vida, před měsícem jsem se dokoukala Upíří deníky a nemůžu se dočkat pokračovaní. Tolik hezkých chlapů v jednom seriálu jsem dlouho neviděla :D

    OdpovědětVymazat