neděle 30. září 2012

Posuď knihu podle obalu - 58

Toto meme je pořádané kažkou neděli Syki z knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku. Českou nebo originál? Na tom nezáleží, hlavní je, aby jste popsali obálku. Proč se Vám líbí nebo nelíbí, co Vás zaujalo... Více informací tady
 


Nebezpečně krásný

Melissa Marrová 
 
 
 

Říjen 2012, Mladá fronta






Anotace - 
Málokdo z obyvatel Huntsdalu tuší, že existuje ještě jiný svět, svět elfů a víl. Svět plný tajemství a nebezpečí, který je smrtelníkům zapovězený. Aislinn vidí víly od narození, ale nikdy netušila, že ve světě éterických bytostí, před nimiž celý život utíká, bude muset sehrát zásadní roli. Vše se pro ni změní v okamžiku, kdy se setká s Keenanem, letním králem. Ten v ní spatří svou královnu, kterou marně hledá již tisíc let. S její pomocí má zachránit svět letních elfů i lidí před zlovůlí kruté zimní královny. Najde v sobě Aislinn dostatek odvahy, aby podstoupila osudovou zkoušku? Bude ochotná riskovat vlastní život, aby pomohla nebezpečně krásnému elfovi, kterého ani nezná?
 
Ano, tato obálka určitě zaujme. Moc se mi líbí, jak jsou hlavním tématem obálky květiny, které modelka drží v rukách.  Květiny  jsou zmrzlé a to skvěle navazuje na anotaci, kde se mluví o zimní královně ... trochu mi pohled na obálku ruší zalistovaný název knihy, ale na druhou stranu to hezky ladí s tématem elfů. Takže si myslím, že hlavní bude vidět obálku na živo ;)

2 komentáře:

  1. Ty zamrzlé růže jsou moc krásné! A i ta anotace je skvělá, takže díky tobě jsem si opět rozšířila seznam knížek, které si chci přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, jen tak dál ;) Já už raději seznam knížek ( to- read) ani nemám, upsala bych se k zbláznění :D

    OdpovědětVymazat