neděle 24. června 2012

Posuď knihu podle obalu - 51

Toto meme je pořádané kažkou neděli Syki z knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku. Českou nebo originál? Na tom nezáleží, hlavní je, aby jste popsali obálku. Proč se Vám líbí nebo nelíbí, co Vás zaujalo... Více informací tady.
 
 
 
 
 
Dotkni se temnoty
 
Karen Chance
 
12. září 2012,  Baronet
 
 
 
 
 
 
 
 
Anotace - 
 První kniha série Cassie Palmerová.
Cassandra Palmerová dokáže vidět budoucnost a komunikovat s duchy - což je vlastnost, díky níž po ní touží mrtví i nemrtví. Duchové mrtvých obvykle nebezpeční nejsou; ti si jenom rádi povídají... pořád. Zato nemrtví, to je jiná kapitola. Stejně jako každá jiná rozumná dívka se i Cassie snaží upírům vyhýbat. Když však krvežíznivý mafioso, od něhož před třemi lety utekla, Cassii znovu našel a jde mu jen o pomstu, musí o pomoc požádat Senát upírů. Nemrtví senátoři jí však nechtějí pomoci zadarmo - a tak Cassie musí spolupracovat s jedním z jejich nejmocnějších členů, nebezpečně svůdným upírským mistrem - a cena, kterou požaduje, může být vyšší, než jakou je Cassie ochotna zaplatit...

Obálka na mě působí velmi záhadným dojmem. Dívka na obálce je zajímavá už jen díky svému znamení na zádech a  anotaci ani nemluvě. Zvláštní dým, který coveru propůjčuje již zmíněnou záhadnost se mi moc líbí. Trochu je zvláštní pozadí, které si desingeři vybrali pro obálku, ale nevadí. Smekám před nakladatelstvím, že zanechalo původní obálku, ale zase vím, že ne vždy je posvícení. Takže snad to takhle bude s obálkami pokračovat dál ;) Nad písmem jsem přivřela oko. Alespoň, že byla vybraná červená barva, která ladí s šaty Cassandry.

Žádné komentáře:

Okomentovat