neděle 22. dubna 2012

Posuď knihu podle obalu 48



Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.





 Delirium

Lauren Oliver


Vyjde v roce 2012









Anotace - 
Autorkou trilogie Delirium je Lauren Oliverová, která je českým čtenářkám známá díky knížce Chvíle před koncem (Before I Fall), kterou jsme vydali před Vánoci 2011.
První díl trilogie s názvem Delirium se odehrává ve společnosti, kde je láska považována za chorobu a kde se každý člověk musí v den svých osmnáctých narozenin podrobit speciálnímu lékařskému zákroku, aby byl vůči ní imunní. Hlavní hrdinka Lena se ale nedlouho před svou vlastní operací seznámí s klukem, který jí ukáže, že vše není tak, jak se zdá…
Druhá kniha trilogie s názvem Pandemonium je plánována v anglickém vydání na únor 2012, trilogie vrcholí knížkou Requiem, jejíž anglické vydání je plánováno na únor 2013.

Kniha jistě zaujme svým neobvyklým zjevem, kde barva je hlavní námět obálky. Líbí se mi zcela originální zpracování, kde v názvu a jménu autorky vidíme jistě hlavní hrdinku Lenu. Ještě nikde jsem neviděla takovouto obálku + ještě lesklý povrch, který v originálu obálka má, je opravdu poutavý. 






Žádné komentáře:

Okomentovat