neděle 22. ledna 2012

Posuď knihu podle obalu - 32




Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.
 


Originální cover
Český cover


 Odhalení 

 Melissa De La Cruz









Anotace -
 Nic není tak, jak se to zdálo být. Schuyler Van Alenová je modrokrevná, patří mezi upíry, krásnou a bohatou elitu. Nebo si to aspoň myslí. Její jistoty se otřásají v základech: je skutečně modrokrevná, nebo v jejích žilách koluje nebezpečná stříbrná krev? Schuyler se ocitá v rodině Forceových, pod stejnou střechou se svou tajnou láskou Jackem, nepřátelskou Mimi a podezřívavým Charlesem Forcem. A stříbrokrevní nezáhalejí – válce už není možné předejít. Na čí stranu se Schuyler postaví?


Trochu mě mrzí, že nakladatelství nepokračovalo ve svých vlastních obalech, protože byly originální a mě se vcelku líbily. Zde je pozůstatek z originálního coveru dívka s tetováním na krku. To není špatné. Ormanenty se mi na obálce líbí, protože odkazují na předešlé díly a aspoň tímhle spolu ladí. Font písma také zůstává stejný, což je moc dobře... i když font a barva u originálu taky nejsou k zahození!


 I když zase musím říct, že další díly mají hezké obálky, takže si na to určitě zvyknu. 


 O tom, že je obal na světě jsem se dozvěděla díky Lili.en 


Žádné komentáře:

Okomentovat