neděle 30. října 2011

Posuď knihu podle obalu - 21




Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.





Název - Paranormálové, Zlodějka duší
Autor - Kirsten White













 Anotace -
Hrdinka románu Evie má velice zvláštní povolání: pracuje v Mezinárodní agentuře pro zadržování paranormálů. Běžně se vídá s upíry a vlkodlaky, její nejlepší přítelkyně patří mezi mořské panny a nová láska je vodouch – paranormál, který na sebe dokáže brát nejrůznější podoby. Nic na paranormálních tvorech ji nemůže překvapit a zaskočit. Paranormálové jí vlastně připadají normální a agentura jí nahrazuje rodinu, o kterou přišla. Trochu jí vadí, že je ochuzena o běžné radosti svých vrstevníků, ale vede vcelku spokojený život. To se však má brzy změnit. Paranormálové začínají z neznámých důvodů umírat a kolem Evie se začínají dít podivné věci. Potom se na scéně objeví Zlodějka duší a Evie jde o život…

Já prostě musím. Mám opravdu nehoráznou radost, že  tato kniha  vyjde v ČR. Očekávám od toho opravdu hodně, takže doufám, že nebudu zklamaná. 

 Obálka mě naprosto uchvátila. Nevím jestli za to může vítr, který modelce cuchá její blonďaté vlasy nebo černý  šátek, který s nimi skvěle kontrastuje. S tím vším je tu  i tráva v popředí nebo její odlesky-házející šaty (které mají mimochodem hezkou barvičku). Za ní vidíme potemnělou oblohu, slibující potíže. Jméno autorky je v barvě šatů. Prostě palec nahoru. ;)

 

2 komentáře:

  1. Já ani nevěděla, že má knížka vyjít u nás a už se koukám přímo na český obal! :D Je krásný... nevíš náhodou, kdy přesně a u jakého nakladatelství má knížka vyjít?

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu by mělo vydat nakladatelství Fortuna Libri a je možné, že od už je na pultech od 27. října , Nejsem si tím na 100% jistá ;)

    OdpovědětVymazat