neděle 2. října 2011

Posuď knihu podle obalu - 17

 
 
Toto meme je pořádané každou neděli Syki z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ni zaujalo, proč se vám líbí nebo nelíbí,... 
                                                         Více informací najdete tady.
 
 
 
 
 
 
Název  - Silence, Ticho
 Autor - Becca Fitzpatrick
 
Datum vydání ve světě  -  4.října








 
 
 
Anotace ( můj volný překlad)
Hluk mezi Patchem a Norou je pryč. překonali tajemství poskvrněným tmavým stínem minulosti, přemostění dvou nesmiřitelných světů a nyní čelí srdcervoucí zkoušce zrady, věrnosti a důvěry ... a to vše za lásku, která bude přesahovat hranice mezi nebem a zemí. Nemají nic pouze jejich absolutní víru v sebe. Patch a Nora vstoupují do zoufalého boje zastavit zločince, který má moc rozbít vše, na čem pracovali - na jejich lásce - a to navždy.

První dva obaly mám ráda. Kombinace černé, bílé a šedé je hezky doplněna červeným písmem. Přijde mi, že tento obal uzavírá trilogii tím, že nyní vidíme Patche a Noru spolu zatím co na předešlých obalech, byl každý sám. Netuším, proč je na knize moře, ale možná je to pro podtón dramatičnosti. Ale když vezmu v potaz moji neskutečně zvrhlou fantazii, tak si dokážu představit, že moře znázorňuje nebezpečí. Vysoké vlny představují i sílu zla a Patch se snaží Noru zachránit... No jo, neměla bych se koukat tolik na televizi ;) A neskutečně se těším, jak to dopadne. Becca nás docela nechává dusit, když vezmu v úvahu konec druhého dílu.




 
 
 
 
Objevil se další cover k Silence. Možní je to jen paperback, který se u knih někdy liší od pevné vazby. Obě dvě postavy jsou oblíž k nám a tím chudáku Patchovi uřízli kousek křídla. I nápisy jsou větší a ladí s červeným pírkem, které drží Nora v ruce.









A ochutnávka... 

 

 




2 komentáře:

  1. Já mám covery série Hush, Hush neskutečně ráda. Jsou opravdu krásné... a tenhle není výjimkou. Na GR jsem ale viděla, že by měl údajně vyjít i 4. díl. O.o

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych nejraději zůstala u tří dílů, aby to pak nebylo zbytečně protahované. Taky jsem slyšela nějaké spekulace o čtvrtém, tak uvidíme nu ;)

    OdpovědětVymazat